Söndag

Så,då är helgen snart slut. Har varit många olika tankar som farit runt i huvudet i helgen. Saknar honom så att det riktigt skär inombords. Vet inte hur många gånger jag varit på väg att ringa honom. Och grejen är den att jag mycket väl skulle kunna sjunka så lågt att böna och be honom att ta tillbaka mig. Men eftersom att jag misstänker att han kände sig pressad så måste jag vara stark och försöka att inte ringa. I alla fall inte under de närmaste dagarna. Han måste ju också få en chans att smälta brevet (om han ens har hunnit få det ännu) och ta ställning till det.

Igår var det en riktigt trevlig och mysig dag. Var och firade yngsta brorsonen som fyllde 6 år. Och eftersom han är ett riktigt Michael Jackson-fan så hade jag gjort en pärlhandske till honom. Hade sytt fast typ 800 små pårlor tätt, tätt på en vante. Gjorde verkligen succé! Så vem tror ni är världens bästa faster numera?
Det var ju riktigt varmt ute så vi hann även med att bada några gånger i poolen.



Var en riktig toppendag helt enkelt!

Idag har jag i princip bara slappat. Eller ja, jag har dammsugit av här hemma och varit en sväng i Farsta Centrum oxå. Sen var det lite kul att när jag satt framför Facebook så poppade helt plötsligt en vänförfrågan upp från en kille som jag hade kontakt med på nätet innan det blev allvar med loppiskillen. Dvs tidigt i höstas. Har chattat lite med honom från solstolen på balkongen i eftermiddag vilket har varit jätteroligt! Känns väldigt kul att äntligen få lite komplimanger igen (vilket loppiskillen inte ens visste hur man gav). Så nu är det bara att suga i sig av orden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>