Mysigaste brorsönerna

Mina brorsöner måste verkligen vara världens sötaste och mysigaste barn! Dessutom är de sociala och ordentliga när man är ute bland folk. Tycker ni att jag skryter? :-)

Idag har vi varit på Skansen precis hela dagen lång. Så nu är jag alldeles matt. Tar verkligen på krafterna att vara två vuxna med fem barn mellan tre och åtta år. Det blir liksom en sån himla logistik med mat, toabesök, olika viljor och så vidare. Men det var ändå riktigt trevligt. Jag hade ju stått och stekt pannkakor för kung och fosterland igår så det blev lunch i gröngräset i solen vilket de tre fosterbarnen till kompisen var alldeles fascinerad över. Det hade de aldrig gjort förut i sitt liv.
En annan sak som var kul var att det var så många djur framme och att de var alerta. För jag undrar hur många gånger jag lyckats att få se lodjuren och järvarna där. De gångerna är lätträknade!

Åkte med killarna till Danderyd där de blev upphämtade och åkte sen själv till Årsta kyrka där en f.d. kollega som är med i en kör skulle ha vårkonsert. Blev en riktigt bra avslutning på en bra helg!

SoChic.se


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>