Nu är det höst!

Nu märks det att hösten är här. Mörkare både om mornarna och kvällarna, lite kyligt och träden ändrar utseende. Och i dag har jag plockat iordning på balkongen samt oljat möblerna innan de ska ner i källaren. Visst kan det fortfarande bli varma och fina dagar men jag tror nog att balkongsäsongen ändå är över.
 
Varje höst när jag fixar med balkongen blir det någon typ av årsbokslut. Vissa har det vid nyår men jag tar det vid den här tiden. Känns verkligen som att det här året har gått jättefort! Dessvärre, får jag nog säga, kom Johan in i bilden för ett år sedan och tog alldeles för mycket energi helt i onödan. Tänk att man kan slösa så mycket tid och energi på en person som man egentligen inte behöver i sitt liv. Vi har inte haft kontakt nu på drygt en månad vilket är riktigt skönt!
För övrigt har jag hunnit komma in i jobbet ordentligt och har hittat min roll där vilket gör att jag trivs riktigt bra. Dock har jag inte kommit igång med den här barnfrågan. Men nu jäklar! Nästa år vid den här tiden så ska jag i alla fall ha försökt... Och tänk, om ett år har jag fyllt 40...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>