Slut i rutan

I dag har det varit en sån där måndag som absolut inte kommer att gå till världshistorien som den bästa. Först har vi suttit i en utbildning hela dagen lång i kundbemötande. Ingen förstår riktigt vad syftet och målet är att vi går den då vi inte har kontakt med kunder. Visst, det är väl bra att förbättra sitt bemötande mot sina medmänniskor men det känns LITE overkill att drygt 200 pers ska sitta i TVÅ dagar på en sån här utbildning för skattemedel! Varför inte bara låta dem som har direkt kundontakt gå den och ev. ha en halvdagsvariant för oss övriga? Han som äger det där konsultföretaget måste verkligen skratta heeela vägen till banken!
 
Direkt när den utbildningen var slut bytte jag konferensrum för att börja en fotokurs. Det var första gången av fyra och det kändes som att den kan blir riktigt matnyttig och användbar.
 
I morgon är det dag två med bägge kurserna så sen ska det blir skönt med halvdag på onsdag. Min hjärna grejar inte riktigt så här mycket ny information på en och samma gång. Speciellt inte när jag har sovit dåligt...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>