Ingen ungdom längre

Hade en ganska skön eftermiddag igår då jag och en kompis var inne i stan och gick på Stadsmuseet och Medeltidsmuseet. Ibland känns det skönt att öka på allmänbildningen lite.
 
 
 
Sen åkte vi hem till mig och käkade pizza och drack alldeles för mycket rödvin. Kompisen skulle ta med sig vin men inte hade jag väl räknat med att det skulle komma en hel box till oss två! Och tror ni att man slutade dricka när man borde? Nej, just det! Och min vana trogen så sover jag numera dåligt efter alkohol så i morse vaknade jag redan kvart i sju! Har väl aldrig hänt förut en söndag. Så jag har verkligen varit seg i dag. Tänk, för  år sedan hade det inte varit någonting att dricka och sen vara fit for fight dagen efter. Numera tar det typ två dar att återhämta sig.
Men jag är i alla fall glad över att vi var hemma hos mig så att jag kunde gå och däcka. Vilket tydligen min kompis INTE gjorde. Nej, han åkte in till stan och fortsatte dricka. Och när han vinglade hem i natt hade han tydligen ramlat och slagit upp både knän, handflator, nästippen och ovanpå det fått en ordentlig fläskläpp. Det var nog faktiskt dagens roligaste när jag tänker efter. :-)
 
Nu drar jag iväg till dejten som straxt hämtar upp mig så jag återkommer i morgon.

Kommentarer
Cilla

Låter kul!!



2014-03-23 @ 18:52:40


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>