Uppiggande musik

Har varit lite låg här sedan jag kom hem i söndags då mina hjärnspöken bråkar med mig. Nu har jag nämligen fått för mig att dejten fortfarande gillar sitt ex och vill ha henne tillbaka. Och det sjuka är att innerst inne vet jag att det aldrig mer blir de två tillsammans då hon ju är på väg att flytta ner till Skåne.
Är även nojjig över att jag är så tjock och att han ska tycka att det är äckligt. Dock har han ju aldrig sett mig smal så det är ju inte direkt så att han köper grisen i säcken om man säger så. Men det här är ändå en grej som jag grubblar jättemycket över och som gör att jag handlar irrationellt. Så när jag kom hem i söndags skickade jag ett mail till honom där jag berättade om dessa tankar och sen dess har jag inte hört ett ljud! Kunde han inte ens ha skickat ett sms för att lugna mig lite? Nu sitter jag ju här hemma och mår jättedåligt över hela grejen. Och nej, jag tänker inte höra av mig. Vi ses ju ändå på torsdag morgon när vi ska iväg på samma hemvärnsövning. Just nu känns det verkligen superduperjobbigt...
 
För att pigga upp mig lite har jag lyssnat på vitaminpillret Mojje hela kvällen. Det är ju svårt att bli annat än glad när man hör hans barnsliga musik. :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>