Inte tid att jobba

Huur ska man orka jobba ända till pensionen egentligen? Jag är fasiken helt slut och uttråkad trots att jag kom tillbaka från sommarsemestern så sent som i torsdags. Kan man gå i pension när man är knappt 42 år månntro? Eller i alla fall på deltid om jag nu inte kan få gå helt? Känns liksom inte som att jag har riktigt tid att jobba. Det finns ju så mycket annat här i livet att göra. Tror att jag får ta upp detta med min chef i morgon. :-)
 
Igår hade jag visning av min lägenhet. Det var hon som hade den där lägenheten som jag var och kollade på i söndags och som jag SÅ gärna vill ha som var och kollade. Hon själv verkade ha beslutsågren a la deluxe om hon överhuvud taget vill flytta men hennes döttrar verkar vara desto mer måna om att hon ska göra det. Så nu vill hon komma tillbaka ytterligare en gång och kolla på lördag. Och om det kan göra att hon vill byta så får hon mer än gärna komma. För jag vill SÅ gärna ha hennes lägenhet!
 
Så fort de gått utanför dörren stressade jag iväg på ett möte med Hemvärnet. Är förtroendevald i rådet som hade möte och jag vill ju gärna sköta denna uppgift till fullo då jag ju kommer att lämna den posten vid årsskiftet. Gissa om jag har varit zombie-trött idag...

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>