Orolig fredag på sjukhuset

Först och främst: jag har flyttat men återkommer om den.
 
Igår morse när jag var på rutinkontroll hos barnmorskan på MVC och hon lyssnade på hjärtat med en doptone så lät det lite konstigt. Bebisen hade hög puls och extra hjärtslag. Så det var bara att kasta sig iväg till specialistmödravården på Danderyds sjukhus. Väl där blev jag jättebra bemött på BB Stockholm.
Fick först ligga med CTG i en halvtimme för att kolla hur kurvan såg ut. Vidare till ett ultraljud hos en läkare. Men då även hon hörde extra hjärtslag fick jag gå upp till en hjärtspecialist på Ultragyn. Och även hon kunde se att det slog extra ibland. Men hon lugnade mig med att det faktiskt inte är helt ovanligt att ofödda barns slår extra slag ibland pga att de inte är helt färdigutvecklade ännu. Dock är det inte helt vanligt att man upptäcker det och det brukar rätta till sig till straxt efter födseln. Fick i alla fall gå ner till BB Stockholm igen för att återigen ligga med CTG för att dubbelkolla pulsen och vid det här laget såg det normalt ut.
På grund av detta kommer jag nu få gå varje vecka till MVC för att de ska lyssna så att det låter "normalt" och inte drar iväg åt något håll. Men det känns helt ok. Och helt ärligt så var jag faktiskt ganska lugn även igår på sjukhuset. Blev så bra omhändertagen att det inte fanns någon anledning till att hetsa upp sig. Så om det blir så här bra även under förlossningen kommer jag att kunna vara helt lugn.
 
BB Stockholm
#bbstockholm

Kommentarer
Cilla

Skönt att de tar hand om er! Kramis



2015-12-05 @ 11:03:12
Eva Pålsson

Kram ta det lugnt 💐



2015-12-06 @ 09:53:59


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>