Sjuka familjen

Tror att brorsans familj kan vara lite otursförföljda just nu. Började med att äldsta brorsonen blev sjuk för två veckor sedan. Det hela utvecklade sig till lunginflammation och han fick antibiotika. I måndags blev den andra brorsonen sjuk och i onsdags var det svägerskans tur. Hon blev så risig med hög feber att de fick ta in farfar som barnvakt åt den sjuka brorsonen. Det visade sig i fredags att även hon hade lunginflammation.
Natten mellan fredag och lördag vaknade då brorsan och mådde jättedåligt och hade svårt att andas. Det gjorde ont och han fick lite luft och ovanpå det kräktes han. Så halv sex i går morse åkte pappa in till akuten med honom och det visade sig att även han hade lunginflammation.
Den yngsta brorsonen har fortfarande en väldig hosta och de var oroliga för honom och gick därför med honom till läkaren idag. Han hade inte lunginflammation men vätska bakom trumhinnan. Till saken hör att pappa ska åka till Kanarieöarna med brorsönerna i morgon bitti. Men inte nog med det här: i kväll när äldsta brorsonen torkade örat med en tops så gjorde han något och kom åt den så att den gjorde hål på trumhinnan så att det kom en massa blodblandad vätska. Och det gjorde ju förstås superduperont. Så nu kommer väl antagligen bägge killarna ha det lite jobbigt med flygningen i morgon.
 
Snacka om sjuka familjen va?

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>