Hur mycket ska man orka med?

Jag undrar just hur mycket jag ska orka med innan jag ger upp i mina försök att bli mamma. Nu har jag ju hållit på och tagit sprutor och varit på undersökningar precis som jag ska. Idag var jag och mätte storleken på äggblåsorna men de i Köpenhamn tyckte att det var lite svårt att avgöra i vilken takt de växer så de ville att jag skulle gå och göra en ny undersökning i morgon. Ringde då tillbaka till gynmottagningen dit jag hittills har gått men vad fick jag för svar då? Jo, "vi har ingen gynekolog i tjänst i morgon fredag"!!! Så vad fasiken gör jag nu liksom? Får sätta mig och ringa runt till några andra mottagningar i morgon för att försöka få tag i någon som kan hjälpa mig. Men vilken mottagning är intresserad av att hjälpa en annan mottagnings patient? Inte många kan jag gissa...
I värsta fall får jag kasta mig iväg ner till Köpenhamn på lördag för att göra undersökningen. Och i så fall blir jag kvar där nere till det är dags fr själva ägguttaget på söndag eller måndag.
 
Ska försöka att lägga tankarna åt sidan och sova lite i stället även om det far runt som värsta berg- och dalbanan uppe i hjärnkontoret just nu.

Kommentarer
Cilla

en nagelbitare...



2015-03-06 @ 08:20:59


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>