Nu är jag bara Stockholmare ett par dagar till

På lördag lämnar jag då Stockholms kommun vilket känns väldigt konstigt och det är verkligen med blandade känslor. Älskar min lägenhet och läget på den men inser samtidigt att jag inte kan bo kvar här på tredje våningen utan hiss när jag blir ensamstående mamma. Dessutom så behöver jag nog familjens hjälp så det blir ju helt klart en fördel att bo nära dem. Men det kommer ändå kännas tufft när jag låser dörren för sista gången och veta att jag inte kommer tillbaka.
 
Inför själva flytten känns det nu som att jag har läget under kontroll. I princip allt är packat och utkört hem till pappa. Det är lite småsaker kvar såsom några köksgrejer som behövs samt lite kläder och annat småkrafs (max en liten flyttkartong).
Trist nog har det blivit en hel del manfall på folk som skulle ha hjälpt till. Självklart blir jag lite besviken men känner samtidigt att då behöver inte alltid jag vända ut och in på mig själv för att hjälpa dem när de behöver. Och det kommer att gå bra med dem som är med, det blir bara ett par gånger mer att springa upp och ner för trapporna för var och en. Och helt ärligt så har jag faktiskt inte så himla mycket möbler heller för den delen. Så jag räknar med att det tar max 1 1/2 timme att bära ner allt inkl. en snabbfika. Så det blir nog en ganska smärtfri flytt trots allt.''
 

Kommentarer
Cilla

Åh vad bra det låter - jag har tänkt tanken såå många gånger att jag ska hjälpa till - men jag får inte ihop varken tid eller pengar! Kram på dig going!



2015-11-26 @ 07:59:21


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>