Om sanningen ska fram

Herregud, det är verkligen pinsamt hur lättpåverkad jag är när det gälelr musik. Har gått precis hela dagen och visslat och nynnat på "Om sanningen ska fram" med Erik Amarillo. Fast nu har jag hittat en ganska skön cover med "lite" annorlunda text som jag gärna delar med mig:

http://www.youtube.com/watch?v=7OgmdKv5tA4

Fick lägga in en gammal hederlig länk då jag inte riktigt lärt mig hur man gör för att lägga in själva videon.

Har precis pratat med Poe i telefon... Kändes ganska skänt även om det var väldigt jobbigt att höra svaren. Tydligen hade han inte bestämt sig för att bryta upp när jag kom upp. Inte ens tidigare samma dag hade han bestämt sig. Men han kunde inte riktigt säga vad det var som fick honom att ta steget. Han sa bara att han trodde att han inte kände någonting alls.
Detta gör mig självklart väldigt frustrerad. Skulle vara mycket enklare om han sa rätt ut att han inte hade några känslor för mig och att vi nu skulle gå vidare på varsitt håll. Som det är nu så är han väldigt svävande i svaren när jag frågar om något och säger bara kanske och vet inte.
Försökte hålla samtalet på en lättsam nivå och skoja lite men det är ju väldigt svårt att prata om jobbiga känslor. Tycker ju även jag även om jag tvingar mig till att göra det.

Gör så jäklans ont inuti att tycka om honom så mycket och så blir det så här. Jag som såg framför mig ett liv med honom i Jämtland där jag hjälpte honom med hans projekt. Och eftersom det sista som lämnar en är hoppet så hoppas jag ju förstås att han ska ta förnuftet till fånga och komma till insikt att han bara kände sig pressad och nu ångrar sig. Men det är antagligen att hoppas för mycket dessvärre...

Då jag ska iväg på sommarfest i morgon och antagligen dricka lite alkohol så förvarnade jag honom och sa att han 1. Skulle stänga av telefonen på kvällen. 2. Trycka bort mig om han trots allt ser att jag ringer. Vet med mig att jag kommer att ringa honom såvida jag inte blir alltför plakat (som efter julfesten).

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka smälta vårt samtal med en sömntablett så att jag inte ligger och grubblar alltför länge.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>