Webbsida+stickning

Av någon konstig anledning har jag blivit redaktör för mitt hemvärnskompanis webbsida. Antagligen var det för att jag visade framfötterna och kom med några förbättringsförslag hur man ska använda sidan mer för rekrytering av ny personal. Så nu har jag fått sitta hemma på kammaren och lära mig hur man gör såna där saker på egen hand. Men i kväll träffade jag en annan på kompaniet och bollade några saker.

När jag kom hem kände jag att huvudet behövde rensas lite så jag har suttit här hemma i soffan och stickat på ytterligare ett par ärmmuddar med pärlor.

Skulle egentligen behöva sova men jag tror att huvudet är alldeles för speedat för att kunna slappna av. Till råga på allt så är Poe kvar här i stan och jobbar. Och det är väl kanske största anledningen till att jag grubblar. Pratade med honom i kväll men då "orkade" han inte träffas och skulle åka till hotellet och sova. Så nu sitter jag här med honom bara några kilometer härifrån och kan inte göra något... Känns jobbigt att han ger mig så dubbla budskap hela tiden. Eller kan det vara som så att jag väljer att tolka hans kommunikation på ett visst sätt som jag vill ha sanningen???

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>