Nackspärr och kräftor

Aj, aj, aj... Kände redan igår att jag hade ont på ena sidan av nacken men idag när jag vaknade var det ingen lek. Ont på bägge sidorna och ner mellan skulderbladen. Kan knappt röra mig normalt. Har smort in med Zon-salva men tycker inte att det blev någon större skillnad faktiskt. Ja, ja. Får väl se om jag kan röra mig alls i morgon när klockan ringer.

I kväll har jag varit hemma hos ett par kompisar och käkat kräftor. Konstigt att äta sånt en söndag men vi sa att varför inte ha det lite trevligt en grå söndag för? Och det gjorde vi helt rätt i.... Var supermysigt att träffa dem igen.

Är så kul med dem för den ena killen träffade jag när jag var 15 år och jag blev så där riktigt tonårskär i honom. Var så illa att jag till och med blev tillsammans med en av hans kompisar för att komma honom nära. :-) Sen har vi hållt kontakten under alla år och efter det att jag flyttade till södra sidan av stan så har vi umgåtts regelbundet ganska mycket.
För tre år sedan så gifte han sig med sin kille sedan mååånga år tillbaka men det har inte gjort någon större skillnad i vårt umgänge då jag gillar maken lika mycket.
Nu har de flyttat lite längre ut från stan men det är ju helt ok nu när jag har bil. Det som har ändrats är att de har fått hela TRE fosterbarn i åldrarna 1, 4 och 7 år. Plus att de redan hade en på 14 år sedan tidigare. Så det är verkligen high life hos dem. För man kan inte säga att barnen är lugna och trygga heller. Men är det inte ganska imponerande att det finns folk som öppnar sina hem på det sättet? Som faktiskt har orken och tålamodet att hjälpa någon annan så? För tänk, de kanske ändrar hela livet för de här barnen. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det. ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>