Besvikelsen är stor

Då jag fyller år på söndag så har jag bjudit in till ett litet kalas på lördag där jag tänkte fixa mat och dryck. Är ett par år sedan sist så jag tänkte att det kunde vara dags. Och även om det är mycket jobb bakom när man är ensam så är det ändå kul.
 
Men nu var det inte just själva förberedelserna jag skulle prata om utan vuxna människors nonchalanta attityd till att svara på inbjudningar. Jag hade bjudit in 19 st med OSA igår söndag. Inbjudan skickades 11/7. Elva har tackat ja (varav en antagligen lämnar återbud), två har tackat nej, en har bara svarat kanske (ska man ta det som ett ja eller nej?) samt fem stycken som inte ens har bemödat sig med att svara trots två påminnelser.
Vad är det för stil egentligen? Svarar man inte ja eller nej direkt och sedan står fast vid det svaret? Man kan väl inte vänta med att svara för att se om det dyker upp något roligare heller?
 
Nej, i morgon tas de bort från mina vänlistor! Kan man inte ens bemöda sig med ett enkelt ja/nej så är man inte värd min vänskap!
 
Fast det allra värsta var nog brorsans beteende. Han och hans fru tackade ja nästan direkt och idag ringde han och sa att de inte kommer pga att han hade "glömt bort" att han skulle springa något lopp på lördag dag och att han inte skulle orka sen. Fast grejen är att de ALLTID har fest efter loppet! Så det är fasiken INTE ok!!! Och det här är andra gången på ett halvår som de gör samma sak. Alltså tackar ja först och sedan planerar in annat.
 
Nu ska jag gå och grina en skvätt av besvikelse och låta katterna trösta mig...
 

Kommentarer
Cilla

Jag medger att jag är kass på svarsfrekvens och är en del av din besvikelse, vilket jag beklagar för det är inte min mening. Samtidigt kan jag för egen del inte ta allt som skrivs och görs på Faecebook på fullt allvar. Det enorma flödet av information som slås emot mig gör att jag sållar dåligt och ofta missar för andra viktiga saker på grund av den opersonliga utformingen. Jag hoppas du får en fantastisk fest och en underbar födelsedag.. snart är du ikapp mig... Kramis



2012-08-21 @ 11:55:17
Josefin

Jag har varit med om samma sak där personer tackat ja för att typ dagen innan komma med någon orsak till varför de inte kan komma. Så himla oschysst! Jag förstår att du blir ledsen och besviken.



Blogg: http://msjosefin.wordpress.com
2012-08-22 @ 15:40:44
prinsessanadia

Hatar folk som inte osar i tid. Så fruktansvärt respektlöst! När vi har fest så lägger jag ifta ner mycket tid och pengar på att få det bra, genom att bjuda på mat/tilltugg/snittar och dricka. Då är det minsta de bjudna kan göra i gengäld, att åtminstone osa i tid.



Blogg: http://www.prinsessanadia.se
2012-08-22 @ 19:07:04


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>