Mysigt dygn

Drog iväg ner till Trosa igår för att hälsa på en av stabslottorna i mitt f.d. hemvärnskompani som har sitt sommarställe där. Blev förundrad över hur pass mysigt det var där. En riktig sommarstad! Fast jag undrar just hur det är där på vintern. Och vad jobbar alla med då med tanke på att det var en hel del sommarbutiker/restauranger med säsongspersonal?
 
Vi var och fikade på världens mysigaste fik med supergoda bullar:
 
 
Hann även med en sväng i svampskogen med kantarelltur innan det blev till att avnjuta rökt lax, potatissallad och kallt Chardonnay-vin.
 
I dag har vi tagit en lååång promenad och sen varit och hälsat på en annan från hemvärnskompaniet som bor med sin husvagn på en campingplats under sommaren. Måste nog säga att jag inte alls lockas av att bo på campingplats med allt vad det innebär.
Förresten så var vi inne en sväng på Saltå Kvarn och kollade/handlade lite. Kul att åka dit även fast jag INTE delar antroposofernas filosofi. Men det där med biodynamisk odling är nog bra och ska väl stödjas antar jag. :-)

Kommentarer
Anna Eriksson

Ja, jag brukar köpa Saltå Kvarns produkter på Coop.Försöker köpa det som är KRAV eller Rättvismärkt - Fairtrade. Ha det bra! Anna



Blogg: http://mammaavidag.wordpress.com
2012-08-03 @ 20:20:30


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>