What a day!

I dag var ju första dagen på jobbet efter semestern och vad betyder det? Jo, svårt att somna=mer död än levande när klockan ringde i morse. Det där med mornar är verkligen inte min grej alltså!
Dagen på jobbet har varit seg och rörig. Många trådar som ska knytas ihop, många mail som ska läsas/besvaras och dessutom försöka sätta sig in i närmaste veckans agenda. Men, van administratör som man är så gick det relativt smärtfritt.
 
På väg till spinningpasset ringde veterinären från förra måndagen och berättade om gammelkattens njurvärden som de tog blodprov på. Visade sig att de har blivit kraftigt försämrade vilket resulterar i att de absolut inte vill söva honom. Så jag ska hålla koll på honom så att han inte visar tecken på tandvärk samt att han äter ordentligt. Måste nog säga att det inte känns så där jätteroligt. Kan nog till och med säga att det känns för jäkligt! Veterinären berättade den krassa sanningen att det antagligen kommer att bli just njurarna som lägger av först på gammelkatten och att jag ska vara förberedd på det. Men hur förbereder man sig på något sånt? Vill ju att Alfonz ska leva för alltid ju!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>