Inte som jag tänkt mig

Ingenting blev visst som jag tänkt mig i dag... Först blev jag jätteledsen på jobbet. Är ju som så att jag är övergripande assistent på en avdelning som består av fyra enheter och direktrapporterar till avdelningsdirektören. Inget konstigt med det. Men så idag så fick alla i enheterna sommarpresent av sina chefer och enhetscheferna i sin tur fick av avdelningsdirektören. Så alla har fått present UTOM jag! Och det svider hårt av att känna utanförskap och att man är bortglömd. Det är inte själva presenten i sig som jag vill ha utan det är mer grejen att inte höra till...
 
Blev i alla fall ett par cider med plutonchefen men kände sedan att jag inte vågade dricka mer om jag skulle vara någorlunda nykter när Johan skulle komma. Jag visste att han skulle bli lite sen då han skulle följa med en kompis för att hämta upp sin stulna bil som polisen hade hittat. Men när han väl kom så visade det sig att kompisen stod där nere och väntade på honom. Så han var här i max två minuter för att hämta lägenhetsnyckeln för att vara kattvakt nästa vecka. Men nu känner jag mig så himla besviken på honom att jag nästan säkert har ändrat mig om det.
 
FAN, jag MÅSTE verkligen sluta ens bry mig om Johan!!! Han är fasiken inte värd det och jag mår bara dåligt av all ernergi som går åt!
 
Photobox - 100 foton gratis

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>