What a day

Hade en sån himla bra dag igår (trots det dåliga regnvädret)! Började med besök på polishögskolans dag. Det var faktiskt första gången jag såg svägerskan i uniform. Och som bonus fick jag åka med henne i polisbilen med sirenerna på. :-)

Då vädret var så dåligt och det kom riktiga össkurar så var det inte läge att vara utomhus så jag och mamma tog en sväng till IKEA. Blev lite småplock inhandlat och en fika.

Hem och dumpa av grejerna innanför dörren för att åka in till stan och träffa plutonchefen. Han hörde ju helt plöstligt av sig i fredags och frågade om jag ville gå ut och ta en öl men det fick bli igår i stället.
Började på Akkurat där vi käkade musslor och till och med jag drack öl. Det var verkligen inte igår! Fördrack mig på öl under mina år till sjöss och har inte kunnat dricka det sedan dess. Men nu testade jag Boon Kriek som smakade körsbär och var ett mellanting mellan öl och cider. Riktigt god faktiskt!
Gick sen vidare till Bishops arms på Bellmansgatan där jag aldrig hade varit. Det var verkligen hur mysigt som helst där och verkligen ett ställe som jag kommer gå tillbaka till. Riktig trång, engelsk pub över hela stället.

Känner mig riktigt nöjd över gårdagen och nu ska jag gå ut i solen och njuta av våren. På återseende.



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>