Var tog helgen vägen?

När jag kom hem i fredags kväll var jag så pass stressad över det här med bostadsfrågan att jag åkte raka vägen hem från jobbet och packade ett par kartonger och röjde en del. Drog ut med kartongerna dit jag vill bo och där även min familj bor och sov över hos mamma. Då var jag liksom på plats igår morse för att springa runt och klistra upp lappar i portarna.
Vidare ut i svamp/blåbärsskogen för lite avkoppling.
 
 
Vad hände då? Jo, det var en spekulant som ringde! Hon hade en trea i just ett av de husen jag helst vill bo vill relativt låg hyra (6900:-). Så en timme senare var jag och kollade. Och den var heeelt underbar! 79 kvadrat på sjätte våningen med världens utsikt. Dock verkade hon inte vara helt klar mentalt med det här över att byta sida av stan. Men hennes dotter med barn (som har bott hos spekulanten i flera år) ska nu flytta till den här sidan av stan så nu hoppas jag verkligen att tanken på den kommande saknaden ska göra att även hon vill flytta. De kommer och kollar på min lägenhet i morgon kväll så nu är det bara att hålla alla tummar och tår!
 
Igår kväll var jag och familjen och kollade på Diggiloo vid Ulriksdals slott. Det var fantastiskt väder, till skillnad från förra året, även om det blev lite kyligt när solen försvann.
 
 

Då jag var lite stressad över att min lägenhet var i det röriga skick eftersom att jag börjat storröja så var min mamma så snäll att hon följde med mig hem efter konserten igår för att få ordning. Så i dag har vi hållit på precis hela dagen lång med att röja, gå ut med skräp och städa. Gissa om jag är helt slut nu? Känns som om jag inte kommer kunna röra kroppen i morgon!

Kommentarer
Cilla

Håller tummar o tår!



2015-08-17 @ 08:38:11


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>