Skön dag

Tog med mamma till Ulriksdals trädgårdscafé för att fira att vi hade namnsdag igår. Brukar åka dit varje år och fira denna stora dag genom att äta deras underbara vegetariska lunchbuffé. Den är verkligen fantastisk så om ni inte har varit där kan jag rekommendera den starkt. Sen är det ju väldigt vackra omgivningar också där man kan gå och njuta efter maten.
 
 

Därifrån åkte vi en bit för att komma ut i skogen för att leta svamp. Men jag måste säga att skörden blev mager. Ovanpå det så regnade det ganska bra. Dock plockade jag en del blåbär som senare avnjöts med mjölk. Det är verkligen en speciell sommarsmak med blåbär. Kommer nog aldrig att tröttna på den.
 
Lite deppig över det otroligt tråkiga semestervädret kom jag hem men där väntade en överraskning. Innanför dörren låg ett kuvert där jag inte kände igen handstilen. Nyfiken som jag är så slet jag upp kuvertet och där i låg en tygkasse med Carola på. Glömde helt bort att gå till merchandise-ståndet när jag var på konserten på Grönan i maj så jag hade frågat en kompis om hon kunde hålla utkik när hon var och kollade på henne förra veckan. Blev SÅ himla glad över den! Den ska bli min nya dagliga accessoar. :-)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>