Mitt livs pissigaste midsommar

Fy faaan vilken pissig dag! Äntligen är den över och jag får gå och dra täcket över huvudet.
 
Började redan i morse när jag fick ett sms från brorsan där han skrev att äldsta brorsonen inte följer med på lunchen som jag ska ha här på söndag. I vanliga fall hade jag inte brytt mig men just den här gången är det lite speciellt och jag hade verkligen uppskattat om han följde med vilket jag också svarade. Det har varit som en tagg inombords hela dagen sen.
Dagen fortsatte med att jag skulle åka ut till min mamma som bor utanför stan och hamnade självklart i världens köer. Bara sånt kan ju göra att man blir på dåligt humör. Till råga på allt hade mamma hört på radion om köerna men inte hört av sig till mig och förvarnat. Mycket irriterande!
Sen efter de grejerna hade jag liksom lite svårt att komma igen och bli glad. Så jag måste nog erkänna att jag antagligen inte har varit det minsta roliga sällskapet. Har varit ganska surig, tyst och trött.
 
Ovanpå ovanstående så har det återigen blivit en singelmidsommar. :-( Och kom nu inte och säg att jag ska rycka upp mig, just nu hatar jag alla lyckliga jävlar där ute!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>