Skönt att vara hemma igen

Efter ytterligare en lång dag den här veckan så är jag äntligen hemma från Köpenhamn igen. Och snacka om att jag ska sova imorgon! Känner mig faktiskt ganska sliten nu.
 
Insättningen av ägg idag gick bra och gjorde inte det minsta ont. Äggen hade blivit befruktade som de skulle och celldelningen hade satt igång. Fick ligga och titta på ultraljudsskärmen när de höll på och fick med mig en bild efteråt. I den undre "bubblan" ser man en vit "pinne" som kommer in från vänster och det är när de skjuter in äggen in i livmodern. Så nu hoppas jag verkligen att iaf ett av äggen fastnar där inne och håller sig fast med näbbar och klor.
 

Efter ingreppet tog jag en promenad till Botaniska trädgården för att se om något blommade ännu och det gjorde det. Det var fullt med krokus, påskliljor och några olika sorters rhodedendron som hade börjat förgylla allt det gråa.
Jag hann även med att testa sånt där fiskspa när man sitter med fossingarna i ett akvarium fullt med fiskar som äter hudrester. Snacka om skrovmål de fick!
 
 

Kommentarer
Cilla

Jäklar du, nu är det fräckt!! Kramkram!



2015-03-16 @ 08:37:54


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>