Urflippad kväll

Herregud säger jag bara vilken urflippad kväll! På ett ganska negativt sätt om ni frågar mig. Började med att jag inte hade något att göra och kände mig som världens ensammaste människa så här en lördagskväll. Till att börja med messade jag en kompis-fick inget svar så jag antar att han är ute på något roligare. Sen mailade jag dejten! Vi har ju inte hörts på tre månader men nu kände jag att jag ville höra av mig. Så jag skickade ett väldigt neutralt mail. Har inte fått något svar men det kanske jag inte förväntar mig heller.
Vad skulle jag göra då i stället? Jo, jag satte igång att frosta av frysen. En lördagskväll!!! Tantvarning på den va? Nästan så att jag skäms att berätta det högt...
 
Väl klar med det för någon timme sedan så kände jag mig fortfarande ensam och rastlös. Så sedan dess har jag legat och lyssnat på en massa gamla 90-talshits och drömt mig tillbaka med ETT glas vin. När jag tänker efter så var faktiskt 90-talet väldigt kul då det hände mycket. Jag hann avsluta gymnasietiden med ett år i Helsingborg, byta kille ett par gånger, jobba till sjöss, vara älskarinna åt en gift man i Nyköping (kanske inget jag är stolt över idag), plugga i Hallsberg. skaffa katter, plugga i Hjo, jobba på hotell, träffa och bli dumpad av en av mina två stora kärlekar i livet osv. Undrar just om man kommer att få uppleva ett lika intensivt decennium igen. För även om det hände en del under tjugohundra-talet så var det inte på långa vägar så händelserikt.
Tänk vad lyckligt ovetande man var då om hur livet skulle te sig med depressioner, singelliv, barnlöshet och såna tråkigheter. Tur att man passade på att leva som om dagen vore den sista!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>