En sak till som stör mig

Nu är jag på bettet! Kom på en sak till som jag har stört mig på senaste veckan. Och det är ju den där "incidenten" med SL:s vd Anders Lindström och hans s.k. stöld. Jag som har träffat honom vid ett flertal tillfällen i egenskap av Hemvärnsman (så sent som för ett par veckor sedan) har väldigt svårt att tro att han skulle stjäla en korthållare med vilja. Dessutom i Hongkong som är känt för att ha hårda straff. Det är väl klart som 17 att han gått i helt andra tankar, precis som vem som helst av oss kan göra, och i sin tankspriddhet råkat stoppat ner korthållaren i fickan. Kanske att han behövde två händer för att öppna väskan som han köpte till sin fru för att titta inuti?
Nej, det är en typisk PR-grej för kvällspressen för att sälja och jag blir väldigt störd över att de gör en sån stor sak av det och att allmänheten går på den lätta. Tänk i stället på vilken tragedi det är för honom och hans familj redan utan tidningarnas inblandning.
Nu är han en offentlig person som sitter på en sån post att han kanske borde tänka sig för och leva klanderfritt men han är ju faktiskt inte mer än människa gjord av kött och blod! Den som aldrig har gjort något olagligt, av vilja eller inte, kan kasta första stenen. I annat fall kan ni faktiskt hålla tyst!
 
SL:s vd Anders Lindström.
 
#sl #vd #Hongkong #trafikförvaltningen #sll

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>