Huvudvärk, äggblåsor och virkning

Snacka om huvudvärk jag har haft precis hela dagen lång idag! Antagligen är det lite spänningshuvudvärk med stressinslag med tanke på att jag ju har nackspärr också. Har nog varit mer stressad än vad jag har trott den senaste tiden.
Idag har jag i alla fall varit och mött mina äggblåsor igen efter det kommande IVF-försöket. De hade vuxit på sig riktigt bra med den ökade hormondosen så nu ser allt ut som det ska. Så nu blir det att åka ner till Köpenhamn på torsdag för att plocka ut äggen och sen åka ner på lördag igen för att sätta in dem (såvida de har blivit befruktade alltså). Den stora frågan just nu är vad jag ska ljuga för jobbet om. Kan ju inte direkt berätta vad jag håller med i nuläget med tanke på att jag nästan är helt nyanställd. Så det får nog bli lite sjukdags. :-/
 
Har tagit upp det där med virkning igen och detta är den andra duken på kort tid som jag knåpat ihop. Får faktiskt säga själv att jag är riktigt nöjd. Mönstret hittade jag i en av mammas virkböcker från 60/70-talet. Frågan är bara när man ska använda såna här dukar. Kanske skulle jag ge mig på något svårare/mer tidskrävande?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>