"Hjärtlig" dag

Hade tid på specialistmödravården vid halv tio i morse för att de skulle kolla hjärtljuden och följa upp proverna på gallsyran. Och snacka om att hjärtat/pulsen skenade! Var nästan lite läskigt att se hur mycket det gick upp. Så jag låg med hjärtövervakning först i hela 1 1/2 timme, pausade i 30 minuter för att sedan ligga en halvtimme till. Då hade dock pulsen stabiliserat sig lite.
Värdet på gallsyran hade gått ner så där var det ingen fara på taket. Dock hade jag varit hos husläkaren och tagit andra prover för uppföljning av min magsäcksförminskning och de var det desto värre med: låga järnvärden och ännu sämre B-vitaminvärden. Så nu blir det till att öka dosen av de tillskotten. Eventuellt kommer de att ge mig injektion. Vi får se hur snabbt kroppen kan ta upp den ökade dosen.
 
Ska tillbaka till specialistmödravården på onsdag för att kolla pulsen igen. Men det verkade som att de funderar på att sätta igång förlossningen. De hade tusen och en frågor om hur jag skulle ställa mig till det. Men där känner jag att jag litar helt på dem och deras yrkeskunskap. Tycker de att det är ett bra alternativ så kör vi på det. Men det tar de som sagt var ställning till nästa vecka. Är inte speciellt orolig för den biten och har inga etiska tankegångar kring det. Vi gör det som är bäst för bebisen!
 
Har förresten gått hela 37 veckor (+1 dag) idag.
 
ctg

Kommentarer
Cilla

Åhh så mysigt.. snart får du bebisgosa!! Är liiite avis! Jättekram2016-01-08 @ 07:40:05


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>