Megauppdatering (för att vara jag alltså)

Nu har det gått så där lång tid igen när jag inte haft igång datorn. När ska blogg.se utveckla en app för windows-telefoner egentligen? Nåväl; mycket har hänt men ändå känns livet ganska lugnt och harmoniskt.
 
Förra helgen tog vi oss ner till en kompis nere i Jönköping. Vi träffades när vi pluggade sista året på gymnasiet och det är, håll i er nu, hela 25 år sedan!!! Det låter som en lång tid men konstigt nog har vi inte blivit så mycket äldre. :-)
Det var verkligen jättekul att träffas igen då det var ett tag sedan sist. Då vädret var lite sisådär så gjorde vi en liten bilutflykt till Tabergstoppen och fikade. Och det var säkert superfin utsikt därifrån om man hade sett något. Det var helt igengrått där uppe och regnet öste ner. Men det var hur som helst goda räkmackor i alla fall.
 
 
 
Resan upp och ner med Lilleman gick långt över förväntan. Han var verkligen jätteduktig och vi sträckkörde de närmare 40 milen i bägge riktningarna. Känns skönt att veta att man kan åka långt med honom.
 
Sedan vi kom hem i söndags har vi bägge två varit ganska så trötta och mest tagit det lugnt och myst med varandra. Igår var vi ute på en långpromenad i det fina vädret och plockade maskrosor för att göra marmelad av. Folk trodde väl att jag var helt galen som plockade maskrosor. Eller så trodde de att jag skulle hem och göra vin. :-) Marmeladen blev hur som helst god. Blev en blommig smak som man inte riktigt kan definiera. Sen smaksatte man med lime så att det inte blev så sött. Marmeladen ska tydligen vara jättegod ihop med ost så det ska testas inom kort.
 
 
Idag har vi tagit oss ända in till stan. Gick från Östra station till Medborgarplatsen via Humlegården som stod i full blom med alla rhodedendron, Hötorget, Hamngatan med nk:s skyltning, Kungsträdgården och Skeppsbron. Kändes verkligen att det var alldeles för länge sedan jag var inne i stan och fick lite nya intryck. Måste ta tag i att bli bättre på att åka in. Känner ju att jag mår bra av att se något annat.
Slutmålet var en avtackning av en kollega på jobbet. Känns trist att hon slutar men samtidigt förstår jag henne. Är lite oroligt på jobbet nu med omorganisationer, nydaningar och många, både chefer och medarbetare, som slutar. Men det orkar jag inte gå och tänka på nu när jag är hemma på mammaledighet, den oron får jag ta om ett år när jag väntas börja jobba igen.
 

I morgon är det fredag. IGEN! Och jag hoppas att det blir ytterligare en dag att njuta av våren. Eller kanske inte förresten. Ligger efter något så grymt här hemma med tanke på att vi ska ha namnkalas här redan nästa lördag. Måste verkligen börja förbereda inför det. *skärpning*

Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>