Mysig dag med brorsonen

Äntligen fick jag lite tid med min ena brorson! När han var mindre hittade vi på grejer tillsammans ganska ofta men ju äldre han har blivit, är 12 år idag, ju mindre tid har han över för sin gamla faster. Men idag när det var lov så hade han en lucka över. :-)  Fast jag ska absolut inte klaga, det är ju precis så det ska vara när man börjar närma sig tonåren. Och hade han haft mer tid över så borde det vara en varningssignal i stället.
Hur som helst. Vi tog min lilla bil ut i snöfallet och åkte till Fjärilshuset vid Haga. Jag hade aldrig varit där tidigare så det var kul att se. Men nu har jag varit där och kommer aldrig åka tillbaka. Hur dyr entré som helst men ganska litet där inne. Och det fanns inte ens många fjärilar! Såg typ fem stycken... Det var dock en riktigt bra utställning om hajar. Men som sagt var; alldeles för dyrt i relation till vad man fick.
 
Efter besöket där drog vi och käkade i Täby Centrum. Han fick välja ställe och då blev det förstås hamburgare. Fast "finburgare" skulle det vara som tur var. I Tebban köpte vi också med oss munkar från Dunkin Donuts som vi fikade med när vi sen kom hem. Vad gör man inte för att muta?
 
Verkligen supermysigt att få prata med honom själv och höra lite om vad som pågår i hans liv. Kommer verkligen göra allt för att behålla den kontakt och relation som jag har jobbat på att bygga upp under hans 12 första år i livet!
 

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>