Social torsdag

Oj, oj, oj vilken "annorlunda" dag i mitt mammalediga liv. Har inte varit inne i stan på evigheters evighet men idag var det dags! Började med att promenera Götgatan från Skanstull till Medis där vi träffade några gamla kollegor för en lunch. När vi käkat färdigt följde jag med upp på kontoret och var sociala där i närmare ett par timmar. Nästan så att jag har glömt bort hur man gör när man umgås med andra än småbarnsmammor som bara pratar smakportioner och bajs. Så det kändes verkligen befriande att prata lite vuxet.
Från kontoret gick vi via julmarknaden i Gamla Stan via Kungsan till NK:s julskyltning. Det var tydligen jättespännande för Lilleman då han satt och tittade på allt i fönstren med tefat till ögon. Och jag ska väl villigt erkänna att även jag tittade en hel del. Är ju riktigt snyggt gjort!
Vidare till stora Åhléns där jag skulle köpa nya yllemamelucker (ja, jag veeet att det låter tantigt men det är så otroligt skönt att ha under så här på vintern) och sen vidare till Hötorget där jag skulle inhandla Vietnamesiskt kaffe i en av alla de asiatiska affärerna som ligger där. Efter det var vi bägge två helt slut och det var äntligen dags att åka hem. Gissa om Lilleman somnade som en klubbad säl. :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0/>